Om MPG art

MPG art

Jeg er Mille Puk Grube

Jeg er en af de Langelandske kunstnere, som bor og er opvokset i Rudkøbing.  

Jeg er født i 1994 og har afsluttet en gymnasiale uddannelse i 2014. Jeg har altid haft en interesse for kunst og især at tegne, da jeg har haft gjort det siden jeg var helt lille. Min mormor tog mig altid med til kunstudstillinger og gallerier, så fra helt lille af har jeg været introduceret for kunst verdenen.

Min interesse for skulpturer begyndte først for i 2010 siden, da jeg var i praktik hos Lars Calmer en uge. Efter det har jeg holdt kontakten til ham og udarbejdet min egen stil inden for skulpturer. Jeg har egne værksteder inden for maling, indramning og keramik, hvortil jeg også brænder mine skulptrur hjemme i Rudkøbing. Ud over det har jeg altid elsket naturen, hvilket der er rigeligt af på smukke Langeland, derfor har både mine tegninger og skulpturer meget præg af naturen og dyrene der lever i den.

Det meste af det jeg kan er selvlært indtil videre, så min stil er meget upåvirket. Jeg er meget beæret over at folk kan lide min kunst og galleri Knag, som gav mig den første mulighed for at komme ud i offentligheden.

Lige nu har jeg et tæt samarbejde med Pigekammeret i Rudkøbing, hvor jeg er med i hendes projekt omkring den Langelanske alfetrold Albort, hvor jeg står for den keramiske produktion af Albort og de mange grise, som optræder i hans eventyr.